Ветерани міліції радилися на Іршавщині

Нещодавно в Іршавському райвідділі міліції зібрались ветерани та пенсіонери цього підрозділу на звітну конференцію ветеранської організації.

Налічує вона 147 колишніх міліціонерів, з яких 24 – учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, 4 – учасники бойових дій і один ветеран Великої Вітчизняної війни.

Зібрання розпочав голова ветеранської організації району Василь Микита, який прозвітував про виконану роботу. Протягом року відзначались ювілейні дати колишніх працівників міліції, організовувалась фінансова допомога на оздоровлення. Опікувалась ветеранська організація сім′ями померлих колишніх працівників ОВС. Не залишались поза увагою учасники бойових дій в Афганістані, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС та ветеран Великої Вітчизняної війни, яких з нагоди відзначення знаменних дат було запрошено до райвідділу, де відзначено грошовими преміями, медалями та позачерговими спеціальними званнями. Ветерани виступали перед особовим складом райвідділу, розповідали про роботу у міліції, ділились досвідом із молодими працівниками.

У своєму виступі полковник міліції у відставці Михайло Дикий відзначив роботу організації та службовий кабінет, у якому можна побачити у фотографіях всю історію іршавської міліції. Закликав присутніх сприяти у зібранні таких матеріалів, адже без минулого немає майбутнього.

Член ревізійної комісії Іван Гаврилик відзвітував про фінансовий стан організації і запевнив, що всі наявні кошти використовуються за призначенням. Під час проведення звірки членами комісії не виявлено жодного порушення.

Ветерани організації внесли пропозиції відзначати професійні свята: День карного розшуку, День дільничного інспектора міліції, День слідства та інші разом з діючими працівниками міліції, чим піднімати імідж служб.

Майор міліції у відставці Федір Лендел довів до присутніх, що Василь Микита постійно інформує всіх членів організації про події, які трапляються серед ветеранів та пенсіонерів.

Продовжив виступ в.о. голови асоціації «Чорнобиль» райвідділу старший лейтенант міліції у відставці Петро Штефаньо, який довів до присутніх про роботу з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС.

На закінчення зібрання виступив заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, який подякував ветеранам та пенсіонерам, що не забувають за молоде покоління, підтримують і надають їм посильну допомогу.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС