«Укрпошта» зробила Ужгороду подарунок

У  рамках святкування Дня Ужгорода за участі заступника міського голови Юрія Белякова, директора Закарпатської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Миколи Ростова та голови Мукачівського міського центру філателістів Геннадія Буткевича відбулося урочисте спецпогашення конверта, який випущено до 1120-ї річниці від першої згадки про місто.

Ця подія відбулася у святковій атмосфері в приміщенні операційного залу поштамту, що розміщене у самому серці столиці Закарпаття.

На конверті, який випущено тиражем 500 тисяч примірників, зображені пішохідний міст, що з’єднує береги річки Уж, та частина славетної історичної набережної міста.

Микола Ростов від імені всіх поштовиків привітав мешканців міста зі святом, зазначивши, що сьогодні Ужгород — це місто незвичайних архітектурних поєднань та унікальних історичних пам’яток, яке з кожним роком усе більше вражає своєю красою та неповторністю.

В свою чергу заступник міського голови Юрій Беляков подякував поштовикам за приємний подарунок та висловив сподівання, що конверти, випущені до 1120-ї річниці від першої згадки про Ужгород, стануть родзинкою колекцій філателістів усього світу.

Геннадій Буткевич погодився зі словами заступника міського голови та запевнив, що його колеги-філателісти докладуть усіх зусиль, щоб реалізувати це сподівання, а також запросив приєднатися до товариства колекціонерів знаків поштової оплати.

Слід відзначити, що вищезгаданий конверт випущений Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 1120-річчя заснування міста Ужгорода».

nz.uz.ua