Мукачівець розгулював з кастетом

В вечері, близько 23.00 год. телефоном «102» до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від дівчини-студентки, яка повідомила що незнайомець, розгулюючи селом, тримає в руках металевий кастет. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції.

Із пояснень, які затриманий дав правоохоронцям, кастет він зробив сам і носив при собі для самооборони. 39-літній безробітний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові правопорушення. Це найчастіше, крадіжки, рідше – нанесення тілесних ушкоджень. На цей раз, запевняв підозрюваний, він не мав на меті нічого протизаконного. Раніше, близько двох місяців тому, мукачівець зі старої акумуляторної батареї виплавив кастет з чотирма отворами для пальців, не підозрюючи у цьому нічого протизаконного.

Повідомлення про дану подію, розповів старший дільничний інспектор міліції Юрій Ільницький, внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Навіщо мукачівцю знадобилася ця небезпечна залізяка повинно з′ясувати слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС