Три ДТП за 24 години

У першій автопригоді 20-річний непрацюючий житель одного з сіл Хустського району, не впоравшись з керуванням свого автомобіля, допустив наїзд на електроопору в смт.Вишково.

Якраз в той час на узбіччі дороги знаходились двоє жінок-велосипедистів, мати й донька. Внаслідок удару автомобіль розвернуло та зачепило велосипедисток. Для надання медичної допомоги потерпілих каретою швидкої допомоги було доправлено у лікарню. Автомобіль поміщений на арештмайданчик Хустського міськвідділу міліції.

Майже через дві години сталася інша аварія, в якій постраждали водій та пасажир. Непрацюючий житель Хустщини на автодорозі Долина-Хуст не впорався з керування та з′їхав з дороги. На місце події прибули працівники ВДАІ та бригада швидкої допомоги. Медики потерпілих обстежили й відпустили додому.

Тільки-но перейшла доба з неділі на понеділок, як з районної лікарні в міліцію знову надійшов телефонний дзвінок від лікаря про дорожньо-транспортну пригоду. Цього разу постраждав мотоцикліст разом зі своїм пасажиром. Потерпілі хлопці поміщені на лікування у лікарню, а пошкоджений мотоцикл – на штрафмайданчик міськвідділу міліції.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС