На Закарпатті змагалися правоохоронці

15 жовтня на стадіоні «Аванград» Закарпатська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України провела спартакіаду серед правоохоронних органів.

У комплексних змаганнях з професійно-прикладних олімпійських та неолімпійських видів спорту взяли участь команди регіональних Управлінь СБУ, МВС, ДСНС, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Державної пенітенціарної служби, Головного управління Міндоходів, Чопської митниці Міндоходів та інші.

Привітав учасників змагань голова обласної організації ФСТ «Динамо» начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Правоохоронці змагалися, зокрема, у міні-футболі, волейболі, стрільбі з пневматичної гвинтівки, легкоатлетичній естафеті.

Співробітники СБУ, зокрема, посіли перше місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки та вибороли «бронзу» у міні-футболі.

У кінцевому підсумку в обласній спартакіаді-2013 команда Управління СБУ посіла третє місце, друге – представники Управління ДСНС, перше – команда Управління МВС в Закарпатській області.

Призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Прес-група УСБУ в Закарпатській області