Тячівщина готується до приїзду глави держави

Саме на цьому було акцентовано увагу усіх присутніх – керівників установ, організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації на понеділковій нараді.

У роботі наради взяли участь – перший заступник голови райдержадміністрації Василь Каганець, заступники – Василь Буга та Володимир Бодак, керівник апарату Дмитро Онуфрій. Відтак перший заступник голови Василь Каганець наголосив щодо готовності відповідних служб, які будуть причетними до організації приїзду гаранта.

Окрім цього повідомив приємну новину, яка стосується розвитку економіки району.Йшлося про можливе розміщення на території району підприємства відомої японської фірми «Яцзакі», з приводу чого керівництвом району проводяться перемовини.

Щодо інших питань соціально-економічного розвитку району, то на жаль, через критичну ситуацію з казначейськими розрахунками, роботи на багатьох об’єктах тимчасово припинені. Серед позитивних моментів – проведення ремонту автошляху на відрізку Буштино – Занявка, яку віднесено до категорії доріг державного значення.
З приводу підготовки до осінньо-зимового періоду бюджетних установ наголосив заступник голови Володимир Бодак. А також звернув уваго щодо збору інформації про автотранспорт району і його технічного стану.
У свою чергу заступник голови Василь Буга поділився враженням від поїздки в Угорщину, яку здійснив у рамках грантових проектів. Наголосив, що у разі підписання угоди з ЄС потрібно буде підводити до діючих стандартів галузі народного господарювання. І до цього потрібно готуватись заздалегідь.
Також на нараді обговорено стан показників соціально-економічного розвитку району. За попередніми прогнозами вони залишаються стабільними.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації