Ужгород повний «чорними дірками»

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

 Ужгород повний «чорними дірками» – відкритими каналізаційними люками

Журналісти газети «НЕДІЛЯ» запитують чиновників: хто відповідатиме за тих, хто «пішов або піде в найближчі хвилини чи години під землю»?

Вкрав гроші, виграні у лотерею

До міліції звернулася мукачівка. Жінка повідомила правоохоронцям, що з її сумочки викрали гроші.

На Театральній площі в Ужгороді більше не буде концертів?

16 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На ньому вирішили обмежити проведення масових заходів на площі Театральній, начебто в зв’язку з численними зверненнями та скаргами громадян, які проживають на Театральній, Волошина та Корзо.

У Тячівській райлікарні померло двомісячне немовля

До чергової частини надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що в дитячому відділенні помер хлопчик віком 2 місяці.

Запальні танці на капоті автомобіля ДАІ

Працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль та відійшли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків – один з них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв та дивився.

Зимова Олімпіада відкриє Україну світові

У листопаді Україна офіційно розпочинає свою першу в історії олімпійську кампанію

Депутати вимагають звільнити Тимошенко

Понад 100 депутатів місцевих рад Закарпатської області від політичних сил, що входять до Об’єднаної опозиції, взяли участь у форумі, на якому обговорили питання євроінтеграції України та блокування коштів місцевих бюджетів держказначейством

Платники хочуть почути звіт Міндоходів

Платники податків вимагають від Міністерства доходів і зборів у публічному звіті відомства оприлюднити дані про вирішення системних проблем у роботі міністерства.

Нічні поїзди скасовують

Їх кількість зменшуватимуть поступово через нерентабельність.

Люди не бажають миритися зі смертю

Тисячі років тому людина усвідомила обмеженість свого існування. Але при цьому інстинктивно прагнула до довгого життя, до самозбереження. Щоб з’ясувати, наскільки актуальна проблема довголіття і збереження активності у похилому віці сьогодні, ми звернулися за допомогою до академіка НАМН України, директора Інституту геронтології Національної академії меднаук України Владислава Вікторовича БЕЗРУКОВА.

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатны індекси газети — 09658, 86097.

http://zakarpatpost.com/