Освітяни Закарпаття провели Спартакіаду

ХІ обласна спартакіада закладів та установ освіти Закарпаття проходила у три етапи. Навесні серед 18 команд було визначено кращих у шахах, шашках і настільному тенісі.

Відтак переможці 4 зон завоювали право грати у фіналі з міні-футболу, чоловічого та жіночого волейболу. Організаторами спартакіади були департамент освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Маріанна Кляп) та обласна організація профспілки працівників освіти і науки України (голова Тетяна Повханич), а допомагала у проведенні спартакіади обласна рада ФСТ «Україна» (голова Владислав Кушнірчук).

На змаганнях заключного етапу спартакіади її учасників привітали голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Повханич, голова Закарпатської облпрофради Іван Король та заступник Ужгородського міського голови Володимир Фленько.

Серед 4 кращих команд футболістів перемогу здобули освітяни Перечинського району. У жіночому волейболі не було рівних команді міста Хуста, а у чоловіків у цьому виді найсильнішими стали волейболісти Свалявського району.

Дуже цікаво проходили змагання з сімейних стартів, в яких взяли участь 15 родин освітян з різних міст і районів нашого краю. У підсумку перше місце впевнено завоювала сім’я Мартинич (Тячівський район), друге – родина Сінчак (Мукачівський район), третє – сім’я Турянчик (місто Мукачево).

Нагороди призерам в окремих видах вручили директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанна Кляп, голова обкому профспілки Тетяна Повханич, головний суддя спартакіади – суддя Національної категорії Анатолій Плєханов, а подарунки сім’ям-призерам – голова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради