Мукачівця, який битою проломив голову приятелю, затримали при спробі виїхати до Києва

Як з’ясували правоохоронці, бейсбольною битою чоловік проломив череп товаришеві, після чого намагався переховуватись і виїхати за межі області.

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від медиків лікарні про те, що до них без свідомості з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено 33-річного мешканця міста.

Як розповідають оперативники карного розшуку, напередодні бійки чоловіки святкували весілля свого знайомого. Під час застілля, розповів Іван, між ним та потерпілим Андрієм виникла незначна суперечка.

Наступного дня ще під дією алкоголю, ображений Андрій схопив дерев`яну бейсбольну биту і вирішив з’ясувати стосунки як справжній чоловік – за допомогою кулаків. Відтак, в результаті сварки битою дісталось самому Андрію, який від удару по голові одразу втратив свідомість і був доставлений до центральної районної лікарні.

В той час підозрюваний 28-річний Іван, зрозумівши що накоїв, одразу втік і намагався виїхати до Києва. «Гарячим слідом» міліціонери затримали мукачівця і доставили до міського відділу міліції.

Для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень призначені судово-медичні експертизи. За даним фактом слідчі Мукачівського міськвідділу відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Варто зазначити, що за вчинення даного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС