Війна з ЖЕКом: перемогти, аби вижити!

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Війна з ЖЕКом: перемогти, аби вижити!

Щоб у будинку не прорвали труби, не завалився дах, не стався газовий вибух, людям доводиться жорстко, як під час бойових дій, відстоювати свої права. Як комунальників змусити віддати гроші за неякісні послуги?

Роми вбили свою дитину, спалили і закопали на смітнику

Батьки зв’язали власним дітям руки і били… А потім горе-батько підняв двохрічного сина у повітря і з силою кинув на землю… Після цього малий вже не плакав і не ворушився

Спритні шахрайки обікрали пенсіонерок на 36 тисяч

Мукачівські правоохоронці затримали двох жінок, які винайшли новий спосіб обкрадання пенсіонерів. Протягом двох днів жінки збагатились на майже 36 тисяч гривень, викравши всі заощадження пенсіонерок за довгі роки.

На голову 3-річного хлопчика впав тенісний стіл

Військовослужбовець з міста Чоп Олексій Слинько вже декілька днів переживає за життя єдиного сина, який ледь не загинув у лікарні, очікуючи прийому у лікаря.

В Ужгороді відкрили виставку робіт Василя Свиди

Експозиція присвячена 100-річчю з дня народження народного художника України

Закарпаття допоможе Львівщині із заявкою на Зимову Олімпіаду

Закарпаття розраховує приймати олімпійців 2022 року у Воловецькому районі і поступово готується до створення там та на прилеглих територіях усіх необхідних умов.

Ліміт совісті, або Кому не вигідне ОСББ

Свого часу, поселяючись у 30-квартирний будинок на вулиці Тихого, 13 в Ужгороді, жильці створили своє об’єднання співвласників. Та схоже, ОСББ не надто влаштовує чиновників певного штибу.

На руїнах чесної конкуренції

Про те, що українська економіка хоч і зветься ринковою, а насправді міцно «сидить на голці» дотацій та податкових пільг, писали та говорили багато. Але в контексті процесів інтеграції України до Європейської спільноти, настав час не просто говорити, а рішуче діяти

Як швидко вилікувати нежить

Всі мабуть чули жарт про те, що нежить у разі лікування триває сім днів, а в разі відсутності такого – один тиждень? Вважаєте це твердження абсолютно або частково вірним? Це вибір ледачої, не уважної до свого здоров’я людини. Швидко вилікувати нежить можливо.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатны індекси газети — 09658, 86097.

http://zakarpatpost.com/