Кубок України з кантрі-кросу дістався закарпатцям

Цієї неділі, 27 жовтня, у селищі Глибока Чернівецької області завершився IV-ий, фінальний, етап Чемпіонату України з кантрі-кросу, на якому Закарпатську область представляла команда спортивного клубу «Берегвідейк».

За підсумками року (разом із попередніми трьома етапами) наші мотоциклісти були визнані кращими у країні та зайняли перше місце у клубному заліку.

Як зауважив голова Закарпатського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Віктор Стегура, завдяки наполегливій роботі, а також підтримці спонсорів та організаторів, закарпатським спортсменам вдалося виступити на дуже високому рівні:

— Цього року наші хлопці зробили просто неймовірну роботу та подолали чималий шлях. Відпрацювали вони на найвищому рівні і завдяки цьому повернулися додому чемпіонами.

Як відзначив президент мотоциклетного клубу «Берегвідейк», віце-губернатор Закарпаття Ігор Свищо, цей рік для їхньої команди був і справді багатим на перемоги та здобутки та розповів, що попереду у закарпатських мотоциклістів ще одні серйозні змагання — командний кубок центральноєвропейських держав, до якого берегівчани підійдуть у своїй найкращій формі.

Стосовно ж учорашніх змагань, то здобутки наших хлопців ( вже за підсумками року) виглядають наступним чином.

Клас Open, 500 куб.см
Матей Олександр – 1 місце

150 куб.см
Андрієць Валентин – 2 місце

85 куб.см.:
Стегура Олександр – 1 місце

65 куб. см.:
Ерделі Едвард – 2 місце

50 куб.см.:
Кієнко Максим – 1 місце

Клас Аматор:
Мартиненко Артем – 1 місце.

beregszasz