Четверо неповнолітніх отруїлися святкуючи

Хлопці, відзначаючи 17-ліття товариша, випили горілки, в результаті чого четверо опинилися в лікарні з гострим алкогольним отруєнням…

Днями до Тячівського райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено чотирьох неповнолітніх мешканців сусіднього Рахівського району з діагнозом: гостре алкогольне отруєння. До лікарні прибули правоохоронці, аби з′ясувати обставини пригоди з неповнолітніми.

Як стало відомо, троє неповнолітніх хлопців, одному з яких виповнилося 17 років, взяли з собою молодшого друга, якому тільки 13, та приїхали в смт.Солотвино Тячівського району відсвяткувати 17-річчя приятеля. Зайшли в кафе неподалік вокзалу, замовили 3 пляшки горілки та закуску. Продавець кафе продала спиртне неповнолітнім, не задумуючись про наслідки. Після спожитого алкоголю хлопцям стало зле, й вони були доставлені в лікарню.

Як повідомляє начальник кримінальної міліції у справах дітей Тячівського РВ УМВС Сергій Соломикін, продавцю, яка продала неповнолітнім алкогольні напої, доведеться заплатити штраф, оскільки на неї складено адміністративний протокол за ст.156 ч.2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі  алкогольними напоями).

Іван Філіп,  Тячівський РВ УМВС