Мукачівець знайшов на смітнику наркотики

Саме у такий спосіб хлопець пояснив працівникам міліції походження у своїй кишені наркотичної речовини – первентину.

Проте достовірність показів буде з`ясована у ході досудових перевірок.

Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції по вулиці Шевченка в м.Мукачеві помітили 25—річного хлопця, який вів себе підозріло та, при зустрічі з правоохоронцями, помітно нервував та намагався потайки щось викинути і з кишені. Оперативники викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу, які в присутності понятих з кишені штанів мукачівця вилучили паперовий згорток з світло-коричневою речовиною, схожою на наркотичну речовину – первентин.

Хоча останній раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців однак запевняв, що згорток з підозрілою речовиною знайшов неподалік смітника у мікрорайоні, де він проживає. Також хлопець розповів, що сам не вживає і не мав наміру кому-небудь її пропонувати.

На даний час вилучену речовину направлено на експертне дослідження. По даному факту відкрито кримінального провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних речовин). За скоєне хлопцеві загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Мукачівський МВ УМВС