На станції Чоп у дівчини виявили крадений телефон

Працівниками патрульної служби лінійного відділу на станції Чоп було перевірено документи, що посвідчують особу у 22-річної громадянки К., яка у пізній час знаходилась в залі очікування вокзалу.

Правоохоронці попросили перевірити її мобільний телефон. Дівчина за власною згодою дала перевірити мобільний телефону марки «Nokia asha 202» по ІМЕІ.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що телефон якраз перебуває в переліку таких, що розшукуються. Усі серійні номери викрадених або втрачених мобільних телефонів зберігаються у спеціальній базі даних.

У своїх поясненнях дівчина розповіла, що даний телефон їй подарував хлопець. Подарунок був придбаний на одному з радіоринків Ужгорода за 200 гривень.

Серійний номер мобільного пристрою IMEI встановлюється заводом-виробником та є унікальним для кожного мобільного телефону. Даний номер дає змогу правоохоронцям встановити викрадені телефони. Тому доброю порадою буде купувати телефон неодмінно з документами і в магазинах. Крадені телефони зазвичай продають без документів.

УМВС України на Львівській залізниці