На набережній в Ужгороді загорівся Мерседес пенсіонера

Сьогодні, близько 01:30 год. до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля «Mercedes-Benz S 500», під час руху по Слов’янській набережній міста Ужгорода.

На місце події негайно виїхала слідчо – оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що за кермом легковика знаходився громадянин на ім’я «Ерік» та 21-річний пасажир Сергій, місцевий мешканець. Власником транспортного засобу являється 74-річний ужгородець. Зі слів Сергія стало відомо, що автівка належить дядьку. Вогонь спалахнув в моторному відсіку під час руху автомобіля. Чоловіки встигли залишити палаючий транспортний засіб, після чого автомобіль зіткнувся з деревом. Вогонь пошкодив кабіну та моторний відсік. Ймовірна причина загоряння – замикання електропроводки автомобіля.

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Призначено ряд пожежо-технічних експертиз.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС