На Іршавщині старшокласник відібрав телефон у 9-річного хлопця

Обидва школярі відвідували спортивний зал у с. Ільниця. 9-річний хлопець свій мобільний телефон тут залишив на стільці, а, збираючись додому, виявив його зникнення.

Про крадіжку мобільного телефону заявив до Іршавського райвідділу міліції батько 9-річного сина, який є власником цього сільського спортзалу. Шукаючи винуватця крадіжки, оперативні працівники отримали інформацію, що до крадіжки міг бути причетним 15-річний мешканець с.Лисичево, який в той час займався у спортзалі.

Виявилось, що старшокласник помітив, як 9–річний хлопець поставив свій дорогий мобільний телефон на стілець, а сам пішов заматися на тренажері. Після цього старшокласник, скориставшись відсутністю власника телефону, поклав його до кишені і пішов зі спортзалу.

Відносно старшокласника відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі слідчий Іршавського райвідділу Іван Бабинець проводить досудове розслідування. Сам він радить батькам не купляти дорогі мобільні телефони своїм дітям, адже це не поодинокий випадок, коли дитина додому приходить без мобільного телефону.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВ