У Рахові сатаністи вбили 14-річного хлопця, щоб “довести відданість хазяїну”

Як стало відомо, двоє хлопців 18 та 19 років ще 4 роки тому здобули сумну “популярність” у школі, скоївши ритуальне вбивство кішки.

Тоді процес наруги над твариною шкуродери зняли на відео, яке розповсюдив у школі за допомогою мобільного телефону їхній приятель. Він через 4 роки і став їхньою жертвою. Крім того, злочинці з 13-14 річного віку носять на шиї перевернуті хрести-символи сатани, за допомогою яких вони, за їхніми ж словами, “спілкувалися з хазяїном”.

За їхніми словами, “хазяїн” нібито “наказував” їм, як діяти в тій чи іншій ситуації, як позбутися проблем тощо. Взамін адепти нечистого мали вбити людину, аби цим “довести хазяїну свою відданість”. 14-річного хлопця, який і став їхньою ритуальною жертвою, вони вбили по-звірячому – на його тілі пізніше нарахували аж 18 ножових поранень.

Після вбивства тіло підлітка скинули в бетонну яму на сміттєзвалищі й закидали камінням та мотлохом. Потім злочинці пішли спати до бабусі одного з них, а наступного дня спокійно спілкувалися з друзями.

Обох підозрюваних у жорстокому сатанинському вбивстві взято під варту. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув′язнення. Наразі правоохоронці ретельно вивчають спосіб їхнього життя в останні роки та причетність до скоєння аналогічних злочинів.

http://tsn.ua