В Ужгороді згоріли одразу два автомобілі

За висновком фахівців, причиною загорання стало те, що власник «Октавії» не розрахував потужність лампочок у фарах, внаслідок чого стався перегрів електропроводки та виникло «теплове самозаймання», а далі вогонь перекинувся на «Ауді», що стояло поруч.

Сьогодні удосвіта до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що на перехресті вулиць Митна-Павлова м.Ужгорода виникло загорання автомобілів «Skoda Octavia» та «Audi A6».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що вогонь виник в результаті самозаймання автомобіля «Skoda Octavia», після чого полум’я перекинулося на автомобіль «Audi A6», який стояв впритул. Вогонь пошкодив моторний відсік автомобіля «Skoda» та передню частину «Audi».

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Ймовірна причина загорання – теплове самозаймання. Зі слів власника легковика «Skoda Octavia», він напередодні встановив галогенові лампи фар, та не розрахував потужність навантаження електрообладнання автомобіля…

Збитки від пожежі встановлюються, жертв та постраждалих немає.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС