На Свалявщині знайшли водія-втікача, який вбив людину

Наприкінці жовтня ввечері на автодорозі між населеними пунктами Свалява та Драчино невідомий автомобіль допустив наїзд на мешканця с.Драчино. Потерпілий загинув, а водій втік з місця пригоди.

На розкриття даного злочину була піднята вся свалявська міліція та експертно–криміналістична служба. Було здійснено ряд оперативно-розшукових заходів, в результаті яких встановлено марку автомобіля, який причетний до даного ДТП, а саме автомобіль марки «Таврія». Працівники міліції перевірили всі автомобілі цієї марки, зареєстровані на території Свалявського та сусідніх районів. В результаті клопіткої роботи було встановлено особу, яка вчинила смертельний наїзд на людину. Машину поміщено на штрафмайданчик Свалявського РВ УМВС. Щодо особи, яка вчинила наїзд, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як відзначає начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт, попри всі нарікання, які на даний час лунають в суспільстві на адресу міліції, випадок по розкриттю даного ДТП ще раз підтверджує, що міліція в Україні завжди готова до виконання покладених на неї державою функцій, а покарання за вчинені злочини зловмисників не омине.

Сергій Кубаш, Свалявський РВ УМВС