Землевпорядники Закарпаття на 1,8 млн грн

За десять місяців поточного року землевпорядники Закарпаття надали громадянам 19,6 тис. послуг щодо здійснення державної реєстрації земельної ділянки та видали 7,2 тис. витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку наділу.

Упродовж десяти місяців 2013 року фахівці територіальних органів земельних ресурсів Закарпатської області надали громадянам 45,6 тис. адміністративних послуг. Із них: 17,6 тис. – на безоплатній основі та 28,0 тис. – на платній. Загальна вартість наданих послуг становить 1,8 млн грн, які надійшли до Державного бюджету України.

За десять місяців 2013 року землевпорядники Закарпаття надали громадянам 19,6 тис. послуг щодо здійснення державної реєстрації земельної ділянки та видали 7,2 тис. витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку наділу. Крім того, видано 7,9 тис. відомостей із Державного земельного кадастру, надано 7,7 тис. довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями ( за даними форми 6-зем), та 2,2 тис. висновків про погодження документації із землеустрою.

Про це повідомив начальник Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Олександр Антал.