Міліція Закарпаття одержала опорний “аванпост” у Середньому

Відкриття у смт. Середнє опорного пункту міліції – яскравий приклад того, що взаємодія органів виконавчої влади,місцевого самоврядування та правоохоронців дає позитивний результат.

Це підтвердили присутні на відкритті голова райдержадміністрації Віктор Ледіда,начальник райвідділу міліції Роман Стефанишин,селищний голова Емеріх Крицький. Пункт розташувався у двох капітально відремонтованих кімнатах селищного будинку культури. Він обладнаний сучасною оргтехнікою,зв’язком,має окремий вхід.

“Середнє –селище із розвинутою інфраструктурою,в якому живуть і працюють багато людей. Тому створення опорного пункту міліції викликане і потребами жителів селища в наданні вчасної допомоги”, – сказав Емеріх Крицький. Роман Стефанишин додав: “Дільничні інспектори відіграють важливу роль у профілактиці криміногенної ситуації. Вони – найближчі до людських проблем і тривог,нерідко опиняються на передньому краї боротьби зі злочинним світом. Тому важливо забезпечити їх комфортними приміщеннями”.

Оглянувши кімнати та поспілкувавшись із дільничним Іваном Палюхом, Віктор Ледіда висловив тверде переконання, що робота дільничних інспекторів у цьому опорному пункті міліції буде результативною:“Я впевнений,що відкриття опорного пункту міліції сприятиме тому, щоб у Середньому та навколишніх селах був належний порядок: і на вулицях, і в дворах, і в будинках. Більше того, це згуртує та активізує місцеве населення у справі забезпечення громадського порядку. Нам усім треба пам’ятати, що тільки в єдиному тандемі можна забезпечити спокій наших громадян і виконання законів на території району”.

Ужгородська РДА