17 і 18 листопада небезпечні дні для занять сексом

З 16:14 17 листопада до 16:54 18 листопада за київським часом настає 15-й місячний день. 15-й місячний день – день повного місяця, несприятливий і важкий. Такий характер він носить через вплив близько розташованої критичної точки – нового місяця.

В результаті чого цей місячний день є надзвичайно насиченим енергетикою, розповіла http://tsn.ua нумеролог Людмила Савіна.

Вплив Місяця настільки сильний, що все позитивне і негативне, що є в людині, посилюється багаторазово. “Активізується наш внутрішній ворог, тому може бути багато спокус у найрізноманітніших сферах. Тому в п’ятнадцятий місячний день рекомендується бути уважним, аби не дозволити емоціям взяти верх над розумом.

Інакше є ризик, що всі темні сторони знайдуть вихід і з силою вихлюпуються назовні. Це день боротьби за справедливість, плекання в собі смирення, терпіння і любові. День роботи над викоріненням таких якостей, як запальність, нетерпимість, самовпевненість, гординя”, – зазначила нумеролог.

15-й місячний день – один з найбільш невдалих днів для роботи і бізнесу. День спокус, обману й ілюзій. Можливі перешкоди, помилки. “Тримайтеся подалі від вирішення серйозних питань. Намагайтеся не проводити фінансові операції, відкладіть важливі переговори”, – застерігає Савіна.

Постарайтеся стримувати емоції, діяти розумно і холоднокровно, а всі конфліктні ситуації, які дуже ймовірні, вирішувати мирним шляхом. Відкладіть на потім з’ясування відносин і вирішення важливих питань. Не найкращий час приймати подарунки. У цей день не можна піддаватися азарту: дозволяти собі ігри на тоталізаторі, в казино, карти, інші азартні ігри. Це один із днів, коли від сексу бажано відмовитися.

Вважається, що 15-й місячний день – вкрай невдалий період для укладення шлюбу молодими парами. Для них такий союз, як правило, закінчується розлученням. Цей день сприятливий для тих, хто вже не перший раз одружується або виходить заміж, а також для тих, “кому за тридцять”.

“Хвороби, що виникли в цей день, підступні тим, що вони можуть закінчитись ускладненнями. Рекомендується уникати хірургічних операцій. День сприятливий для дотримання посту, дієти”, – додає Савіна.

У цю місячну добу сняться віщі сни. Сни цього дня піднімають з глибин підсвідомості всі наші позитивні і негативні якості. Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

Народжені в цей день люди відрізняються міцним здоров’ям і наділені довголіттям. Вони обдаровані воістину магічними здібностями, однак у шкільні роки погано вчаться. З раннього віку незвичайні події будуть супроводжувати цих людей. Чим раніше вони познайомляться з духовними традиціями світу і почнуть навчання свідомого керування тією силою, яка їм подарована, тим краще. Кращий спосіб залучення життєвого успіху для них – направити пристрасті на пошук і реалізацію справи свого життя, резюмує експерт.

http://tsn.ua