90% хворих на рак легенів були курцями

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Троянди і мороз

Перші легкі заморозки не приносять трояндам шкоди, сприяючи загартовуванню пагонів. Перед настанням же заморозків до основного куща троянди підсипають пісок і потім підгортають кущі запасеною землею заввишки від 10 до 40 см. А коли настають морози і верхній шар ґрунту трохи підмерзає, проводиться остаточне укриття рослин

Бережіть нирки від смачних страв

Сечокам’яна хвороба відома з глибокої давнини. За даними різних експертів, вона зустрічається не менш як у двох-трьох відсотків населення. Чому ж утворюються камені у нирках? І що робити, якщо проблема вже виникла?

90% хворих на рак легенів були курцями

В Україні захворюваність на рак легенів майже збігається із екологічною картою країни

Краплі від нежитю можуть зробити вас гіпертоніком

Виявляється, користуватися такими засобами можна не довше 5-7 днів. Вони швидко викликають звикання

Страви з борошна

Вони добре поєднуються з легким супом або свіжим овочевим салатом на закуску

Купуємо морепродукти

Не секрет, що морепродукти, як і риба – важлива складова раціону. Вони складаються з високоякісного білка, містять мікроелементи, крім того, вкрай низькокалорійні, тому цілком можуть бути основою дієтичної кулінарії. За твердженням лікарів, збалансоване харчування неодмінно має включати в себе дві, а краще три страви з риби або морепродуктів на тиждень.

Вдягаємося правильно незалежно від віку та кілограмів

Модель’єри виділяють 5 типів жіночих фігур – груша, яблуко, прямокутник, трикутник, пісковий годинник. Визначення типу фігури залежить від будови скелета і м’язів, від розподілу жирового прошарку. Навіть якщо жінка суттєво схудне або навпаки додасть у вазі, пропорції між плечима, стегнами і талією залишаться такими, як і були. Тому, правильно визначивши свій тип, жінка будь-якого віку та статури зможе підібрати такий одяг, який приховає недоліки та підкреслить достоїнства.

Желатин для волосся

Маска або шампунь на основі желатину створює захисний шар для кожної волосинки, збільшує обсяг, забезпечує волоссю здоровий зовнішній вигляд і блиск, а також сприяє їхньому посиленому росту. Такі маски і шампуні можна зробити самостійно.

Часник врятує від кашлю

Часник здатний не тільки додати гостроти улюблених страв, але і допомогти впоратися з тривалою застудою і набридливим кашлем

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»! 

http://zakarpatpost.com/