У Берегові сталися ДТП через керування у нетверезому стані

Вчора по вул. Мочолівській у Берегові близько 10-ї вечора сталася ДТП.

40-річний водій авто марки «ВАЗ 2101» не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу руху. В цей час він врізався в зустрічну автівку «Hyundai Accent», якою керував місцевий міліціонер.

У наслідок ДТП, на щастя, ніхто з людей не постраждав, проте передні частини транспортних засобів пошкоджені. Як з’ясувалося, під час автоаварії водій ВАЗу знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

А вже сьогодні черговий лікар Берегівської центральної райлікарні повідомив правоохоронців про доставлених у медзаклад трьох потерпілих у ДТП. Виявилося, що 20-річний мешканець с. Батрадь близько 2 ночі керував автівкою марки «Славута», де знаходилися двоє пасажирів, мешканців с. Батрадь, 17-тирічна дівчина та 19-тирічний хлопець. І під час руху у сторону смт. Батьово водія засліпив світлом фар зустрічний транспортний засіб, у результаті чого молодик не впорався керуванням свого авто, з’їхав у кювет та перекинувся.

Так, у результаті аварії у водія діагностували травми голови, струс головного мозку та алкогольне сп’яніння. У юної пасажирки – перелом променевої кістки, а у хлопця – забійна рана голови. Наразі водій та дівчина госпіталізовані у травматологічне відділення, а пасажир після дачі пояснень відпущений по місцю проживання. Проводиться подальша перевірка.

 beregszasz.com.ua