Ініціативна молодь Іршавщини зустрічалась з міським головою

Днями, з ініціативи учнів-активістів відбулося засідання Молодіжної ради при міськвиконкомі. Учні міських шкіл поспілкувалися та обговорили із мером різні теми.

Зокрема, торкнулися питання благоустрою у Іршаві та попередньо досягли домовленості про спільну роботу по озелененню міста.

Обговорили і проведення загальноміських заходів відпочинку, оскільки, традиційно, саме члени Молодіжної ради приймають активну участь в організації новорічно-різдвяних свят.

Обумовлено,що святкування розпочнеться 25 грудня запаленням новорічних вогнів на головній ялинці району. Також присутні обміркували концертну програму у новорічну ніч. За пропозицією молоді у соцмережах розпочнеться обговорення цього заходу.

Містянам, користувачам соціальних мереж, буде запропоновано висловлювати свої ідеї щодо відзначення Нового року. За найкращу, таку котра матиме практичне втілення, автора буде нагороджено відзнакою міської ради.

Крім цього, наступного тижня дівчата активізують роботу по інформуванню мешканців та гостей міста про третю благодійну акцію для підтримки онкохворих дітей району «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом», з метою привернення уваги громадськості до проблеми дитячих онкологічних захворювань.

Міський голова поінформував присутніх і про вечір пам’яті Олександра Барни. Молодь виявила зацікавлення та взялася провести інформування містян стосовно цієї події.

На зустрічі із Молодіжною радою була і Катерина Велеганич, фахівець із соціальної роботи Іршавського районного центру для сім’ї, дітей та молоді. Вона коротко повідомила про основну суть роботи, якою займається центр, а з учнями домовилися про співпрацю.

Насамкінець, представники Молодіжної ради запропонували зустрітися вже на початку наступного місяця, щоб детальніше обговорити та розпочати передноворічну підготовку.

Іршавська міська рада