Віктор Пащенко: Під Ледидою захиталося «губернаторське» крісло

Останнім часом закарпатські ЗМІ, підконтрольні обласній організації Партії регіонів, що її очолює нинішній голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, розпочали масовану атаку проти свого однопартійця Сергія Мошака. У той же час видання, підконтрольні міському голові Ужгорода, дозволили собі ряд серйозних випадів проти самого Ледиди.

Стає очевидним, що за лаштунками закарпатської політики відбуваються процеси, не видимі окові простих громадян, котрі, однак, знаходять своє віддзеркалення в ЗМІ. З проханням прокоментувати ситуацію ми звернулися до політолога, керівника Закарпатського інституту політичних досліджень Віктора Пащенка.

– На серйозне питання я не можу дати відповідь літературною мовою. Бо навіть чиновників, які її розуміють залишилися одиниці. Тому…

«Наїзд» провладних сайтів на Сергія Мошака, аналітичний стьоб погорєловських газети та сайту на ігрища «губернатора» з нардепами не може бути випадковим. Очевидно, під очільником Закарпаття О.Ледидою захиталося крісло.

Думається, що київський «пахан» лише розмірковує над тим, кого б поставити «відморозком» до 2015 року на Закарпаття, щоб не було проблем давити бидло. Ледида при всій глупості, яку він сотворив, за два роки на цю роль не підійшов. Бо тут з Народною площею не те, діти масово вийшли до мерії та й взагалі «тихе життя у вас там в Закарпатті». Тому «пахан» гадає, що новий «губернатор» повинен поставити всіх в стійло. Після призначення В.Сала керівником Львівщини інших рішень зі сторони самовпевненого Києва не передбачається. Можна гадати, хто буде наступником Ледиди – І.Бушко, С.Мошак, Е.Матвійчук, В.Варцаба чи навіть дух Берії. Але у мирну передачу влади в 2015 році я не вірю, тому слід чекати воїна, яким Ледида не є», – каже Віктор Пащенко.

http://zakarpattya.net.ua