Рятувальники попередили ужгородців про небезпеку

МНС-ники попередили ужгородців про небезпеку пожеж в осінньо-зимовий період. Інформаційні листівки роздали жителям одного з з найбільших районів міста. Перевірили рятувальники й безпечність підвальних приміщень.

Цього разу представники ДСНС рушили територією 4-го ЖРЕРу. Це один з найбільших в місті. Це і вулиця Швабська, Польова , Горяни. Люб’язно зустрічали рятувальників жителі приватного сектору.

ДСНСники попередили жителів про небезпеку пожеж в осінньо-зимовий період, роздавали Ужгородцям і брошури з інформацією, як себе уберегти від пожежі, адже в холодний сезон це особливо актуально.

Зростання кількості пожеж, яке спостерігається під час похолодання зазвичай через необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей. Короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж, та через необережне поводження з вогнем під час паління. Профілактично-роз’яснювальну роботу провели і серед жителів багатоповерхівок.

Перевірили чи зачинені підвальні приміщення, що не мало важливо. Та якщо в багато поверхівках чим займається жрер, то приватники, повинні подбати за себе самі. Щоб запобігти виникненню пожеж в житловому секторі, співробітники Держслужби України з надзвичайних ситуацій , постійно проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення. Адже попереджений – значить усвідомлює , що робить. Рятувальники вкотре наголошують – Ваша безпека у Ваших руках!

m-studio