Під петицією за відставку української влади підписалися понад 100 тисяч людей

Під петицією за відставку українського уряду та президента України Віктора Януковича на сайті Білого дому підписалися вже більше 100 тисяч людей. На цей момент петиція про відставку української влада набрала вже 107 тисяч 516 голосів.

Для того, аби адміністрація президента США розглянула пропозицію, необхідно було набрати 100 тисяч підписів за один місяць.

Необхідна кількість голосів була набрана за п’ять неповних днів, – її розмістили на сайті Білого дому 26 листопада. Сайт Білого дому За петицію проглосували 107 тис. 516 людей.

 

 

 

 

 

 

У петиції, зокрема, йдеться про те, що громадяни не можуть прийняти розпорядження Кабміну про призипунку євроінтеграції і у тому випадку, якщо українська влада не підпише угоду про асоціацію з ЄС, вимагають введення персональних санкцій проти Януковича та членів Кабміну.

“Ми не можемо прийняти той факт, що президент Віктор Янукович і його уряд відмовляють народу України у праві стати ближчим до західної цивілізації. Ми вимагаємо ввести персональні санкції проти Януковича та членів Кабінету міністрів України, якщо тільки Янукович не підпише угоду про асоціацію з ЄС на саміті “Східного партнерства” у Вільнюсі, Литва, 29 листопада”, – йдеться у петиції.

Для того, аби залишити свій підпис під зверненням не обов’язково треба бути громадянином США. Достатньо лише зареєструватися на сайті Білого дому.

http://tsn.ua