В Ужгороді затримали вокзального злодія

До правоохоронців лінійного відділу на станції Ужгород звернувся схвильований 70-річний чоловік, який повідомив, що невідомий чоловік розірвав кишеню його куртки та витяг звідти 600 гривень.

Дивні факти, за яких чоловік не відчув, що його куртку розірвали, виявились в подальшому, коли чоловік пояснив усі обставини даної події. Перебуваючи в центральному залі очікування залізничного вокзалу Ужгород в нічний час чоловік очікував на прибуття потягу. Зморений протягом дня, чоловік вирішив задрімати. Однак цей сон не пішов йому на користь.

Неподалік вештався чолов’яга, який вишукував свою жертву. Тут на горизонті йому попалася «легка нажива», сплячий чоловік. Переконавшись, що дідусь спить, вирішив скористатися цим. Обережно за допомогою леза розрізав кишеню куртки та витягнув 600 гривень.

Завдяки чітко злагодженим діям працівників лінійного відділу на станції Ужгород на протязі доби вдалось встановити особу крадія. На пероні вокзалу було затримано підозрілого чоловіка. При проведенні поверхневого огляду у чоловіка вилучили лезо, за допомогою якого він вчинив крадіжку. У скоєному злочині чоловік зізнався, а викрадені гроші він розтратив на власні потреби. Затриманий 30-річний чоловік мешканець міста Ужгород, раніше судимий за майнові злочини.

Дії злочинця кваліфіковані за статтею 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Слідчим відділенням Ужгородського лінійного відділу відкрито кримінальне провадження.

Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці