В Ужгороді функціонувало підпільне казино

Підприємлива ужгородка здала приміщення під «АВС» на підставі договору оренди, а кому саме – не знала… Жінка не могла пригадати ні ім’я, ані прізвище псевдо-орендаря…

Вечірньої пори оперативники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції виявили п’ять незаконно діючих ігрових апаратів в одному з магазинів Ужгорода.

В ході проведення санкціонованого обшуку в приміщенні продуктового магазину правоохоронці виявили розважальну залу для обмеженого кола клієнтів. Вхід до неї здійснювався тільки за попередньою домовленістю по телефону з власницею магазину. Увійти до ігрової зали клієнти могли двома шляхами: через замасковані двері та через окремий вхід з двору.

При розмові з оперативниками власниця приміщення стверджувала, що нічого не знала про апарати, які тут діяли, бо саме приміщення магазину вона здала в оренду на підставі договору, однак сам договір показати категорично відмовилася… З ким саме вона підписала договір оренди, не знає – не могла пригадати ні прізвище, навіть імені не знає…

– З місця пригоди вилучено 5 ігрових автоматів та грошові кошти, отримані незаконним шляхом, що підтверджує факт ведення незаконного грального бізнесу, – каже начальник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Євген Калитич. -Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Заняття гральним бізнесом). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Проводиться досудове розслідування.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС