На Євромайдані все спокійно: люди розпочали ранок із молитви та Гімну України

Вночі Євромайдан повністю оточили барикадами. Вранці вирішили не розбирати барикади на проїжджій частині вулиці, але зробити проходи для людей, котрі виходитимуть із метро.

Ранок на Майдані Незалежності традиційно розпочався із Гімну України. “Киянам слава!”, – також лунало на Майдані. Людей сьогодні закликали прибрати сміття, аби на площі було чисто. “Ми починаємо новий день. Цей ранок слід фотографувати не фотоапаратами, а серцем”, – сказала співачка Руслана.

Вона закликала людей запалити ліхтарики, щоб помолитися. Читайте також: Обурені євромайданівці виштовхали за барикади “титушок” Також присутні прочитали кілька загальновідомих молитов. “З Богом Україна буде вільною. Із Богом ми переможемо”, – сказав священик. На Євромайдані зʼявилася нова кричалка “Герої серед нас”. На Євромайдані діє пункт знайдених речей. Людей, котрі прийдуть на Євромайдан, обіцяють зустрічати усмішками.

Зараз периметр навколо Майдану Незалежності чистий, бійців “Беркуту” не видно, а люди співають народних пісень. Нагадаємо, що вночі мітингувальники на Майдані Незалежності будували барикади під дрібним дощем.

 http://tsn.ua