У Берегові знайшли труп чоловіка з перерізаним горлом

Вранці 1 грудня до чергової частини Берегівського районного відділу міліції, надійшло повідомлення від диспетчера територіального підрозділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, щодо виявлення місцевим мешканцем на березі каналу «Верке», в районі вулиць Нодькез та Надош міста Берегово, тіла чоловічої статі без ознак життя, — повідомляє Іван Гергардт, Берегівський райвідділ УМВС.

Оперативним черговим райвідділу на місце події було одразу ж скеровано слідчо-оперативну групу до складу якої входив завідувач Берегівського відділення судово-медичної експертизи Йосип Акар. У ході проведення огляду трупа було встановлено, що на тілі містяться ознаки насильницької смерті, а саме — наявна проникаюча різана рана в області гортані.

Жесть: СтавокУ ході огляду місця події працівниками міліції також було виявлено дві пляшки з-під пива «Балтика-7», одна з яких була розбита у формі «розочки» та містила сліди буро-червоного кольору, два одноразові пластмасові стакани, мобільний телефон марки «Самсунг», які в подальшому були вилучені в якості речових доказів. Вжитими заходами також вдалось встановити особу померлого, ним виявився 32-річний мешканець м. Берегова на ім’я Олександр. За попередньою інформацією труп пролежав на березі каналу близько трьох діб.

Відомості про скоєння вказаного кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та кваліфіковано за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За словами начальника Берегівського районного відділу УМВС Олександр Яцканич розповів, що над розкриттям злочину, окрім співробітників структурних підрозділів райвідділу, працюють відповідні служби Управління міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області на чолі із заступником начальника Управління – начальником кримінальної міліції УМВС полковником Немеш Михайлом.