Мукачівець заради горішків розтрощив кіоск

Оперативно відреагувавши на звернення громадянки, наряд Державної служби охорони затримав на місці злочину неповнолітнього, який неподалік мукачівського автовокзалу разом зі своїми товаришами кувалдою потрощив кіоск, прагнучи заволодіти товарами.

По спецлінії «102» у чергову частину Мукачівського міськрайвідділу УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від громадянки, що невідомі особи пошкодили сигаретний кіоск неподалік автовокзалу. Черговим Мукачівського МРВ на місце негайно було направлено наряд Державної служби охорони, який на момент виклику перебував найближче до місця події серед інших нарядів міліції.

Наближаючись до кіоску, міліціонери помітили ушкоджені вхідні двері та силуети невідомих. Останні, запримітивши правоохоронців, почали тікати. Голосно вигукнувши «Стій, міліція!», правоохоронці почали наздоганяти підозрюваних, але затримати вдалося лише одного. Ним виявився неповнолітній мукачівець, який разом з товаришами спокусився на дармові солодощі та горішки. Кіоск не був обладнаний охоронною сигналізацією, тому невідомо чим би все завершилося, якби небайдужа громадянка не викликала міліцію.

На місці було вилучено кувалду та інші знаряддя, якими молодики «відкривали» собі доступ до продуктів. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції та патрульну службу. Вживаються заходи по встановленню інших осіб, причетних до крадіжки, щоб притягнути їх до відповідальності.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області