Азаров побачив серед учасників Євромайдану екстремістів

До захоплення адміністративних будівель у Києві причетні екстремістські сили.

Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров, виступаючи на міністерському засіданні ОБСЄ, що проходить у Києві.

“Серед протестуючих є екстремістські сили, і ці екстремістські сили проводять зараз лінію на захоплення державних установ і будівель. Ними захоплено будівлю мерії, блокована робота адміністрації президента України, уряду і нашого парламенту”, – заявив Азаров.

При цьому він запевнив, що це “тимчасові труднощі, які будуть подолані”.

“Ми говоримо тим, хто цим займається – вони порушують закон, це не європейський шлях розвитку, і ми закликаємо, що всі питання мають вирішуватися за столом переговорів” , – сказав Азаров.

Нагадаємо, у неділю мітингувальники захопили будівлю КМДА, потім Будинок профспілок і вночі наступного дня – Жовтневий палац. Київрада через це проводить засідання у будівлях столичних райдержадміністрацій, хоча мітингувальники не проти чиновників.

Керівництво Жовтневого палацу сподівається позбутись непроханих гостей, адже у них розписаний план заходів, а скоро мають відбутись виступи Володимира Познера і групи “Акваріум” з Борисом Гребенщиковим. Єдині, хто налагодив співпрацю з мітингувальниками – це працівники Будинку профспілок. Вони просто поділили будівлю навпіл і чудово співіснують.

tsn.ua