В Ужгороді видали книгу до 1150-річчя заснування Київської митрополії

Вийшла друком монографія «1150-річчя заснування Української Православної Церкви (з центром Митрополії в Києві): духовно-історичні передумови та цивілізаційна спадщина».

Колективна монографія видана за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції «Заснування Київської Митрополії та християнські впливи на Русі-Україні за часів Великого князя Київського Оскольда: 1150 років», яка пройшла в м. Києві, 14 – 15 грудня 2012 року, яка проходила на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка за співорганізації Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, Карпатського університету імені Августина Волошина та Міжнародної академії богословських наук.

Презентація монографії відбудеться 11 – 12 грудня 2013 року в м. Києві під час проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Генеза та історичні етапи українського церковного та державного будівництва» приуроченої до 1150 річниці заснівання Української Православної Церкви (на той час Руської Церкви) з центром Митрополії у Києві, яка проходитиме на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка за співорганізації Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, Карпатського університету імені Августина Волошина та Міжнародної академії богословських наук.

Прес-служба УУБА – КаУ