Масаж стоп – неймовірна користь для здоров’я

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Масаж стоп – неймовірна користь для здоров’я

Згідно з китайською медициною, стопи є відображенням всього тіла людини. Саме на них зосереджено безліч нервових закінчень, пов’язаних з усіма внутрішніми органами. Знаючи, де знаходяться певні точки, і натискаючи на них, можна в кращу сторону скорегувати роботу організму. Помічено, що масаж стоп сприяє збільшенню життєвих сил, покращує сон, настрій, загальне самопочуття.

В Іршаві знайшли гриби-гіганти

Пан Петро переконує, що гриби таких розмірів – не вплив радіації (як нерідко вважають), а всього лише… тепла і сонця. Гриби росли й «чекали», коли їх знайдуть.

Постільна білизна – лідер хатніх небезпек

Програма «Територія обману» за допомогою лікарів та науковців склала рейтинг найнебезпечніших предметів і тварин, з якими українці живуть в одній квартирі

ДИТЯЧІ ІНФЕКЦІЇ: головне – правильно поставити діагноз

Інфекційні недуги як і раніше не здають провідні позиції серед показників захворюваності у дітей в Україні. Які ж основні проблеми дитячої інфекційної захворюваності сьогодні? Про це ми попросили розповісти доктора медичних наук, професора Сергія КРАМАРЬОВА

Морква – коренеплід здоров’я

Морква – продукт, в якому природою закладено дуже багато корисних речовин. Вона містить вітаміни, які відносяться до груп С, В, Е, РР, К, а також каротин – речовина, здатна перетворюватися на вітамін А в організмі людини.

Ароматизовані сорти чаю заварюють в два прийоми

Найпопулярніший – гарячий десертний напій – це, звичайно ж, чай. Він не тільки смачний, але і корисний завдяки своїй тонізуючій дії. Наведемо кілька рекомендацій по заварюванню чаю, але пам’ятайте, що чай краще заварювати в порцеляновому, скляному або керамічному чайнику.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/