Буйна дружина відповідатиме перед законом

На цю войовничу жительку села Костева Пастіль, що на Великоберезнянщині, дільничний інспектор міліції склав адмінпротокол за ст.173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Вчинення насильства в сім’ї), і тепер суд вирішуватиме, яке покарання жінка понесе за свої діяння.

В Перечинський райвідділ міліції зателефонувала жителька райцентру та повідомила чергового про те, що у будинку її брата, який проживає в селі Костева Пастіль з дружиною, виникла сімейна сварка. Вболіваючи за брата, жінка просила допомоги у правоохоронців, бо впевнена, що її брат систематично зазнає насильства з боку своєї дружини.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, дружина в той вечір прийшла додому напідпитку. Чоловіку це, звісно, не сподобалося, і він почав з нею сваритися. Забійкувата жіночка якраз сіла вечеряти і слова чоловіка сприйняла як виклик. Спершу жбурнула в нього виделкою, а згодом почала його штовхати та обзивати нецензурними словами.

Ця пані часто приходить додому напідпитку та дозволяє собі ще й піднімати на чоловіка руку. Той в міліцію не звертається, бо каже, що любить свою дружину… Про даний інцидент міліція теж не дізналась би, якби не сестра потерпілого.

Винуватиця домашнього насильства тепер відповідатиме перед Законом.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС