На Закарпатті затримали три тисячі незаконних цигарок та три автомобілі

Сьогодні, прикордонники Мукачівського загону запобігли кільком спробам незаконного перевезення через держаний кордон прихованих та заборонених речей. Так, у міжнародному пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили одразу в двох автомобілях приховані сигарети.

Примітно, що водії автомобілей марок “CHRYSLER GRAND VOYAGER» , громадяни Угорщини, для проходження прикордонно-митного контролю обрали смугу руху “зелений коридор”. Однак, прикордонники ініціювали проведення поглиблених оглядів. Як результат, в конструктивних порожнинах і були виявлені цигарки марок «MARLBORO GOLD» в кількості 1490 пачок та 1400 пачок відповідно. Транспортні засоби та тютюнові вироби вилучені. Загальна сума в обох випадках сягнула майже 94 тисячі гривень.

Ще одну схованку прикордонники виявили в пункті пропуску «Дякове». В автомобілі марки «Опель» було виявлено 220 пачок сигарет марки «Вічерой». Загальна сума вилученого товару та транспортного засобу, який його перевозив сягнула понад 62 тисячі гривень. В усіх випадках складено протоколи про порушення митних правил.

Західне регіональне управління ДПС України