В Іршаві під час пожежі охоронець отруївся чадним газом

О 19:42, 14 грудня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району поступило повідомлення про пожежу в райцентрі на вул. Заводській. Як з’ясувалося, горіло деревообробне підприємство.

Для ліквідації загорання залучалося чотири одиниці техніки ДПРЧ – 5 м. Іршава та по одному пожежному автомобілю з Довгого, Хуста та Виноградова. О 20:59 пожежу вдалося локалізувати, й о 02:30 ліквідувати повністю.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь знищив покриття та перекриття будівлі сушки на площі 200 кв.м., 60 м.куб. деревини, чотири електроверстати для обробки деревини, електроінструмент та пошкоджено покрівлю навісу на площі 100 м.кв.

Разом з тим, рятувальники відвернули загрозу поширення вогню на адміністративну будівлю підприємства, лакофарбовий та швейний цехи, що розташовані поруч.

Під час спроби самотужки приборкати пожежу травмувався 47-річний охоронець підприємства, якого з ознаками отруєння чадним газом каретою швидкої було госпіталізовано до Іршавської районної лікарні. Загрози життю потерпілого немає.

Причину загорання встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області