В ДНЗ Тячівщини відкрито 3 додаткові групи

Нові, сучасні групи, зі всіма необхідними для дошкільнят умовами, відкрито сьогодні в селі Красна, Усть-Чорна та Лопуховому.

Завдяки цьому близько 70 діток зможуть отримати якісну дошкільну освіту та підготовку до школи, а батьки – бути спокійними за комфорт та затишок своїх малюків.

В групах зроблений сучасний ремонт, встановлено санвузли, кімнати обладнані новими меблями, навчальним та ігровим приладдям.

– Приємно відзначити, що до кінця року в ДНЗ району буде відкрито 12 повноцінних додаткових груп, зокрема в таких населених пунктах, як Терново, Дубове, Новоселиця та інших. В районі діє велика програма по розширенню мережі дошкільних навчальних закладів, виконання якої тримається на постійному контролі керівництва району, пріоритетне завданням якого є забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, – наголосив Іван Бринзяник.

Відтак очільник району запевнив усіх присутніх, що місцева влада і надалі активно сприятиме відкриттю додаткових груп та вирішенню інших питань щодо покращення якості дошкільної освіти, а також привітав всіх присутніх з наступаючими, теплими та радісними, зимовими святами.

В рамках урочистостей Іван Бринзяник нагородив грамотами за багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток ДНЗ району та внесок у виховання підростаючого покоління голів місцевих рад: Михайла Фіцая, Василя Лиспуха та Петра Костяка, а також завідуючих дитячими садками: Марію Адамчук, Галину Сланько та Оксану Грицан. Адже позитивного результату роботи досягнуто завдяки їх продуктивної співпраці з керівництвом району.

Прес-служба Тячівської райдержадміністраці