Привітання начальника УМВС України в Закарпатській області Василя Варцаби до Дня міліції

В цей день, в 1990-му році, Верховна Рада прийняла новий Закон «Про міліцію», який став точкою відліку в новітній історії української міліції. Пізніше, 17 листопада 1992 року Президент своїм Указом про «День міліції» закріпив цю дату.

Шановні працівники органів внутрішніх справ краю!

Щороку 20-го грудня міліція Незалежної України відзначає своє професійне свято. В її історії – чимало суперечливих подій, неоднозначних рішень, складних шляхів. Основним завданням міліції області, як і України загалом, завжди був і залишається захист прав та інтересів громадян. Виконання цього благородного і відповідального завдання – це професійний обов’язок усіх стражів порядку.

Спираючись на кращі традиції та славне минуле, працівники міліції гідно несуть щоденну службу. Переконаний, що завдяки професіоналізму, вірності обов’язку, вмінню долати труднощі, та за умови всебічної підтримки з боку суспільства, співробітники ОВС краю з честю виконають поставлені перед ними завдання щодо зміцнення законності і правопорядку.

З нагоди професійного свята прийміть від імені колегії УМВС України в Закарпатській області та від мене особисто щирі вітання. Бажаю вам, шановні працівники та ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, бадьорості, щастя і благополуччя. Нехай сила духу, впевненість у правильності вибору, стабільність і віра у краще майбутнє будуть вашими постійними супутниками!

В.М. ВАРЦАБА, начальник УМВС України в Закарпатській області