На Берегівщині змагалися прцівники державних установ

23 грудня у селі Яноші на штучному футбольному майданчику відбувся турнір з міні-футболу серед команд державних установ.

В змаганнях взяло участь чотири команди: міської ради, правоохоронних органів, податкової та районної адміністрації. Регламентом чемпіонат проходив по коловій системі. Жеребкуванням було визначено хто і в якому порядку буде грати свої матчі.

Першими на футбольне поле вийшли представники міської ради та районної адміністрації. Вже перший удар по воротам на першій же хвилині вивів «мерію» вперед – автором голу став Сергій Гецко. Через п’ять хвилин Володимир Петрушко подвоїв розрив. А крапку в матчі поклав знову Сергій Гецко – 3:0 на користь міської ради. Правоохоронці невдало розпочали матч проти податківців. Вже на 3 хвилині Василь Сюч переправив «шкіряного» у свої ворота. Далі гра проходила лише біля воріт податкової, але їхній кіпер Йосип Ямницький творив чудеса. Та все ж таки одного разу пробити Ямницького «стражам порядку» вдалося:. Петро Дрозденко прострілив у карний майданчик суперників, а там Олександр Яцканич на правах головного в міліції зрівняв рахунок. Могли б міліціонери виграти гру, але натомість були схоплені суперником на контратаці і Руслан Цимбалюк забив переможній гол для податківців – 2:1.

Хорошу гру провели працівники міської ради проти правоохоронців. Гра до останнього не могла виявити переможця, але наприкінці матчу Річард Могачек знайшов щілину і перевів м’яч у ворота Олександра Сільченка – 1:0 перемога правоохоронних органів. Податковій потрібна була перемога над адміністрацією, і вони пішли за нею з перших хвилин. Руслан Цимбалюк, отримавши м’яч у центрі поля, пройшов з ним декілька метрів і вдарив у дальній від голкіпера кут – 1:0. Але втримати мінімальну перевагу податківцям не вдалося. Владислав Гоблик з пенальті рахунок зрівняв, а Антон Сабелко вивів адміністрацію вперед. Матч так і закінчився – 2:1 на користь РДА.

У фінальному турі РДА грала проти правоохоронців. Голи Петра Дрозденка, Сергія Поповича, Річарда Могачека не дали шансів районній адміністрації – 4:0. Міська рада боролася за другу сходинку проти податківців. Дубль Сергія Гецка і гол Володимира Петрушко гарантували раді «срібні» медалі.

Усі чотири команди були нагородженні пам’ятними кубками.

beregszasz