До 25 грудня закарпатські чиновники мали забезпечити 100% кошти на виплату пенсій

Заступник керівника краю Іван Качур наголосив: вчасну виплату зарплат та пенсій глава держави тримає на особистому контролі, тож у новий рік маємо увійти без боргів на вищезгадані виплати.

24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Івана Качура пройшла нарада щодо виконання планових показників по надходженню єдиного соціального внеску та власних доходів Пенсійного фонду та належного фінансування виплати пенсій у кінці грудня поточного року та у першій декаді січня наступного.

У нараді взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, керівники профільних управлінь.

Так, за словами Анастасії Пентек, станом на 23 грудня поточного року головним управлінням Пенсійного фонду планові показники по надходженню власних коштів за січень-грудень 2013 року виконано на 100 %. При завданні 16735,3 тис. грн. до бюджету Фонду надійшло з початку року 16833,2 тис. грн., що більше доведеного річного завдання на 97,9 тис. грн.

Так, протягом 11 місяців поточного року в результаті вжитих заходів органів Державної виконавчої служби по області надійшло до бюджету Пенсійного фонду України коштів на суму 20 млн. грн., що на 5,8 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року.

Виплата пенсій проводиться з 4 по 25 числа щомісяця. Станом на 24 грудня 2013 року профінансовано виплату пенсій на 97 % від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис. пенсіонерів краю, відповідно до графіка виплати пенсій.

За підсумками наради також узгоджено спільні дії щодо виконання планових показників надходження коштів, належного та сталого фінансування пенсійних виплат, особливо в період новорічно-різдвяних свят.

Прес-центр ОДА

https://zakarpatpost.net