У Воловецькому районі пікетуватимуть маєток Віктора Медведчука

В суботу, 4 січня, активісти закарпатського осередку об’єднання “Майдан” мають намір організувати автопробіг під назвою «МедведЧУХАЙ із Закарпаття».

Кінцевою метою акції є пікетування маєтку лідера “Українського вибору” Віктора Медведчука, що займає 44 га поблизу села Жденієво, Воловецького району Закарпаття.

Автопробіг стартує з Ужгорода, активісти планують вирушити від стадіону “Авангард” о 10:00. Тих, хто не встигне обіцяють зачекати до 13:00 біля ресторанно-готельного комплексу “Наталі” безпосередньо у Жденієво (724 км траси Київ-Чоп).

Організатори просять учасників брати з собою прапори України та ЄС і прикрашати автомобілі європейською символікою.

Заклики до участі в автопробігу з’явилися на сторінці “Євромайдан Ужгород” у соцмережах Facebook та Вконтакте.

Так дача Медведчука виглядала у 2003 році (фото “Львівська газета”)

За вказаним на постері акції контактним телефоном ZAXID.NET підтвердили, що організовують пікет дачі Віктора Медведчука у Жденієво, однак координатор акції відмовився назвати своє прізвище, зазначивши лише ім’я – Василь. “”Не треба називати моє прізвище, я лише коородинатор акції”, – сказав Василь.

За його словами, до участі в акції «МедведЧУХАЙ із Закарпаття» зголосилося уже понад 50 людей, насамперед, мешканці Закарпаття. «У місцевих новинах з’явилась інформація, що Віктор Медведчук святкуватиме Різдво у свої садибі в Жденієво. Ми хочемо показати йому що його вибір неправильний», – пояснив координатор автопробігу.

Нагадаємо, 29 грудня 2013 року, кілька сотень мітингувальників пікетували будинок лідера “Українського вибору” Віктора Медведчука під Києвом. Пізніше представники Медведчука подали заяву до міліції за фактом “протиправних дій” біля його будинку.

http://zaxid.net