Закарпатка обікрала 82-річного пенсіонера

Досить тривалий час жителька Перечинщини приходила до свого односельця, 82-річного пенсіонера, що проживає один, з єдиною благородною метою – допомогти по господарству. Та в один з вечорів молодиця обікрала старого.

Для старенького одинокого пенсіонера поміч молодої жінки була на вагу золота. Жіночі руки потрібні у ґаздівстві всюди: їжу приготувати, поприбирати, попрати. Не раз просив старий жінку в магазин сходити за продуктами, гроші давав, адже довіряв їй. Та завжди здачу приносила. Не один раз дозволяв старий молодиці заночувати у себе в будинку. Бо дома жінку ніхто не чекав. Живе у материній хаті сама, чоловіка не має, нажила двох діток, та кілька років тому її позбавили батьківських прав.

Того вечора жінка, як завжди, стала готувати старому вечерю. Пішла у складське приміщення, аби дров нарубати, хотіла піч розтопити. Запримітила там приховані у «надійному місці» гроші. Руки одразу самі потяглися за коштами. На них добряче того вечора молодиця погуляла з компанією. А пенсіонер вранці виявив, що зникли його заощадження. Він одразу звернувся в міліцію з заявою про те, що його обікрали.

Дана подія було облікована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. За вказаною адресою виїхали правоохоронці. Першочерговими слідчо-оперативними діями було встановлено, що до скоєння даної крадіжки може бути причетна саме дідова «помічниця». А згодом стало зрозуміло, що міліціонери не помилилися. 

Перечинський РВ УМВС