На Мукачівщині чоловік вбив свою співмешканку через ревнощі

Новорічно-Різдв`яні свята для родини з с.Копинівці Мукачівського району закінчились трагедією.

Під час сварки чоловік, «виховуючи» свою 24-літню дружину кулаками, забив її до смерті, залишивши двох маленьких дітей практично сиротами.

Ревнощі плюс алкоголь – вибухова суміш. Випадок, який трапився днями на Мукачівщині – підтвердження цьому. Чоловік із співмешканкою і двома 5 та 6-річними дітьми, пізно ввечері повернулись від родичів. Обоє були добряче сп`янілими, коли почали з`ясовувати стосунки.

Як розповів сам 28-річний чоловік, до нього дійшли чутки, що обраниця «гуляє» з іншим і навіть вагітна від нього. Тож, ковтнувши оковитої, вирішив розібратися. Проте не розрахував сил…

П`яні співмешканці довго не розмовляли, а одразу в хід пішли кулаки. Чоловік вдарив жінку в груди, і та впала на підлогу. Тоді почав добивати руками й ногами. Коли мати двох дітей вже не пручалася, співмешканець притягнув її до ліжка і залишив там ночувати.

Зранку, побачивши, що жінка, хоч і синя від побоїв, проте дихає, пішов у село за чаркою. Однак там довго не затримався. За ним прибігли родичі, що дружині вже зовсім погано. Тоді «турботливий» чоловік викликав швидку. Але її приїзду жінка вже не дочекалась. Від отриманих тяжких травм потерпіла померла…

До будинку, де трапилось вбивство, одразу приїхала слідчо-оперативна група під керівництвом начальника міськвідділу міліції Василя Швенди. Підозрюваного у вбивстві затримали у порядку ст.208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує ув’язнення на строк від 7 до 15 років. Наразі слідство триває.

Правоохоронці вкотре наголошують та попереджають! Насильство в сім’ї стало найпоширенішою формою агресії в сучасній державі. Статистичні дані свідчать, що близько 30-40% тяжких насильницьких злочинів вчиняється саме в сім’ї та під дією алкоголю. Тож будьте обачними і виваженими, особливо щодо вживання алкогольних напоїв під час свят.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС