В Ужгороді чоловік міняв набої на пляшку горілки

На заваді незаконній оборудці стали працівники міліції. Звідкіля в чоловіка боєприпаси, повинно з’ясувати слідство.

Післяобідньої пори оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції помітили на автобусній зупинці по вул.Станційній в Ужгороді 52-річного ужгородця, який курив у невстановленому місці.

Під час складання правоохоронцями адміністративного протоколу чоловік сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки 14 патронів калібру 5.6 мм. та 7.62 мм.

Правопорушник зізнався, що живе він де попало: то в одного приятеля, то в іншого, а буває, що й десь у підвалі переночує. При цьому чоловік цей має власне помешкання в місті…

Каже, що вже тривалий час ніде не працює, ходить по смітниках міста у пошуках порожніх пляшок, паперу та іншого непотребу, який можна продати та отримати за нього якусь копійчину. Патрони він також буцімто знайшов на смітнику кілька днів тому. Проте замість того, щоб здати знайдене в міліцію, хотів їх продати хоча б за пляшку горілки. Однак не вдалося, міліціонери завадили…

За куріння у невстановленому місці на ужгородця складено адмінпротокол. Патрони ж направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з’ясовуються всі обставини даної події.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС