Закарпатець втопився у колодязі, а закарпатка – у кориті

Обставини обох нещасних випадків з’ясовують правоохоронці. Проте і в першому, і в другому не обійшлось без зловживання алкоголем.

Відразу два нещасних випадки за участю людей літнього віку, спричинених горілкою, сталися цими днями в краї. В Іршавський райвідділ міліції по телефону “102” надійшло повідомлення від фельшера швидкої допомоги з села В.Раковець про те, що він констатував смерть без ознак насилля літньої жительки цього села.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, потерпіла, 68-річна пенсіонерка, втопилася у підсобному приміщенні власного господарства, випадково впавши в металеве корито з водою…

Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Як довідалися правоохоронці від сусідів, покійна останнім часом зловживала спиртними напоями, від чого мала фізичну слабкість. От і тепер, вочевидь, хильнула зайвого й не втрималася на ногах…

До правоохоронців Тячівщини звернувся мешканець с.Терново, який повідомив про те, що ранкової пори він виявив труп свого 58-річного тестя у колодязі по місцю проживання останнього.

Від дружини потерпілого міліціонери довідалися, що її чоловік напередодні звечора, перебуваючи в нетверезому стані, повідомив, що йде до своїх знайомих. Колодязь, в який він упав, тимчасово не використовується, був прикритий дошками та знаходиться на відстані близько 30 метрів від будинку.

Зовнішнім оглядом трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Як і в попередньому випадку, тіло утопленика направлено в морг для проведення судово-медичного дослідження та встановлення остаточної причини смерті.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області