Ужгородські бібліотекарі відвідали сиріт в лікарні

На свята кожному хочеться відчути бодай якесь маленьке диво. Але ще краще – подарувати це диво тому, кому його найбільше не вистачає в наш час.

Так, вчора в рамках акції «Прикрась ялинку цукеркою» працівники Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Мар’яна Грігаш та Євгенія Напуда відвідали покинутих діток, які перебувають в Ужгородській міській лікарні.

Протягом двох тижнів в читальній залі приймали цукерки, іграшки та благодійні внески від читачів бібліотеки і від всіх бажаючих. До акції долучилась також кав’ярня «Кофітель», яка провела поетичний вечір «Початок. Нове». Організатори цього вечору Марічка Черничко, Дмитро Крестьянінов та Василь Сличко також зібрали кошти для діток-сиріт. Спільними зусиллями було придбано підгузки, необхідні медикаменти та вітаміни.

Наразі в соціальній палаті перебуває четверо малюків, з них двоє немовлят і два хлопчики Сашко та Вадим 2-х і 3-х-річного віку. Дітки були раді подарункам, відразу почали гратися з іграшками та розгортати цукерки. Працівники лікарні були вдячні за відвудування саме цих дітей, а бібліотекарі вирішили, що така акція буде не останньою, – повідомляє головний спеціаліст ЗОУНБ ім. Ф.Потушняка Євгенія Напуда.