У Тячеві відкрито виставку картин сучасних художників Закарпаття

16 січня в Тячівській картинній галереї імені Шімона Голлоші відбулось відкриття виставки картин сучасних талановитих художників Закарпаття.

Зокрема у виставковому залі представлені полотна Михайла Петера (м. Тячів), Івана Дем’яна(с. Велятино), а також Віктора Чепинця, Олександра Певсе, Ореста Цюпко та Сергія Галая з міста Хуст. Триватиме виставка до 4 лютого, щоб справжні поціновувачі мистецтва Тячівщини мали можливість насолодитись та краще ознайомитись із творчістю митців.

З цього приводу до галереї завітали представники районної влади та інші поважні гості, зокрема керівник апарату Тячівської райдержадміністрації Дмитро Онуфрій, голова районної ради Михайло Данилюк, секретар виконкому міської ради Ольга Решетар, військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату підполковник Веніамін Васільєв та інші.

Експозиція виставки представлена полотнами різної жанрової спрямованості, тематика картин розмаїта: від мальовничих краєвидів рідного краю та зарубіжних країн, до вишуканих портретів та творів на біблійну тематику.

Колектив художників висловив вдячність представникам райдержадміністрації, районній, міській раді та відділу культури за небайдужість до мистецтва та сприяння в організації даної виставки, що є свідченням піклування місцевої влади про духовний ріст та естетичне виховання краян, молоді.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації